Administration

Vi på din kollega har siktet inställt på att effektivisera, kostnadsoptimera och säkerställa processer inom administration. Vi har bred erfarenhet av att implementera team på distans.
Vi arbetar brett inom allt från ekonomi till IT och avlastar såväl ert löpande arbete som arbetstoppar vid stora projekt.  

Ta hjälp av en Kollega som är expert på administration

Tillsammans med Din kollega effektiviserar ni ert arbete och delegerar tidskrävande arbetsuppgifter för att frigöra er egen tid. Med en Kollega i ditt team ökar ni er egen kapacitet betydligt! 

Om oss

Din kollega jobbar med effektivisering av företag genom digitalisering och outsourcing. Omvärlden har på ett oförutsägbart och kraftfullt sätt slungat oss fram i utvecklingen med digitala möten och remote working och aldrig tidigare har förutsättningarna varit så goda för effektivisering av verksamheter genom outsourcing. Det är ett koncept som i grund och botten är fantastisk. Att sänka kostnader utan att tumma på kvalitet och dessutom lyfta bort de tråkigaste arbetsuppgifterna från våra inhemska kollegor. Konceptet och begreppet har varit före sin tid. Några år före fibernätets trygga leverans worldwide och några år före våra kollegors trygghet i att starta ett webbmöte. Nu är förutsättningarna på plats och det är dags att få utväxling av kollegor i andra länder.

Din kollega startades efter fem lyckade rekryteringar i Makedonien där den svenska verksamheten upplevde positivism från såväl ägarhåll som från anställda med ökad effektivitet i leverans och sänkta kostnader. Vi berättar gärna om alla potentiella framgångsfaktorer och vi ser fram emot att koppla på din kollega i er verksamhet.

Priser för att anlita en Kollega

Kollega heltid 35 000 kr 
Kollega 50 procent 20 000 kr 
Kollega 1 dag per vecka 9 000 kr
Kollega per timme 350 kr

Priser exklusive mervärdesskatt

Skriv upp dig för att bli kontaktad av oss