Anställ en kollega på deltid

Din kollega är din svenska mellanhand som analyserar din verksamhet, driftsätter ett team av nya kollegor och har siktet inställt på att effektivisera och kostnadsoptimera.

Deltid enkelt.

En anställd kostar mellan 1,5-2 gånger sin månadslön med hänsyn tagen till sociala avgifter, pensioner, kontorsplats, IT och övriga kringkostnader som medför en anställning av personal. Genom effektivisering och outsourcing minskas kostnaderna i vanliga fall med 40%. Det är också ett smidigt sätt att utöka sin personalstyrka utan att behöva anställa. 

Tre enkla steg

Vi analyserar er verksamhet

Vi genomför en översyn av era processer och arbetsmoment som resulterar i direkta förslag på vad som kan utföras av Din Kollega. 

Vi driftsätter ett team

Vi tillsätter rätt team utifrån era behov och introducerar dem i er organisation för att bli en naturlig del av er verksamhet.

Löpande uppföljning

Vi genomför löpande uppföljning för att säkerställa er nöjdhet. Vi följer er utveckling och möter upp förändringar i er verksamhet. Vill du höra mer om hur din kollega kan bidra med effektivisering och kostnadsoptimering i er verksamhet?


KONTAKT

info@dinkollega.se

PLATS

Hornsbergs strand 49
11216 Stockholm

KONTAKT

info@dinkollega.se

Integritetspolicy / Cookies / Villkor

Skriv upp dig för att bli kontaktad av oss