Egen konsult

Som egenföretagare och konsult möter man ibland tidskrävande enklare administrativa arbetsuppgifter. Det kan vara allt ifrån uppdatering av register, databashantering och mängduppgifter i övrigt. Dessa uppgifter är vitala för din leverans mot kund – men ack så tidskrävande. Låt oss hjälpa dig. 
Med kort startsträcka står vi redo att avlasta dig i dina arbetsuppgifter och du kan fokusera på annat!

Avlastning för dig som konsult

Tillsammans med Din kollega effektiviserar du ditt arbete och delegerar tidskrävande arbetsuppgifter för att frigöra din egen tid. Med en Kollega i ditt team ökar du din egen kapacitet betydligt! Du kan i realiteten acceptera dubbla uppdrag utan att tumma på din leverans mot kund. 

Om oss

Din kollega jobbar med effektivisering av företag genom digitalisering och outsourcing. Omvärlden har på ett oförutsägbart och kraftfullt sätt slungat oss fram i utvecklingen med digitala möten och remote working och aldrig tidigare har förutsättningarna varit så goda för effektivisering av verksamheter genom outsourcing. Det är ett koncept som i grund och botten är fantastisk. Att sänka kostnader utan att tumma på kvalitet och dessutom lyfta bort de tråkigaste arbetsuppgifterna från våra inhemska kollegor. Konceptet och begreppet har varit före sin tid. Några år före fibernätets trygga leverans worldwide och några år före våra kollegors trygghet i att starta ett webbmöte. Nu är förutsättningarna på plats och det är dags att få utväxling av kollegor i andra länder.

Din kollega startades efter fem lyckade rekryteringar i Makedonien där den svenska verksamheten upplevde positivism från såväl ägarhåll som från anställda med ökad effektivitet i leverans och sänkta kostnader. Vi berättar gärna om alla potentiella framgångsfaktorer och vi ser fram emot att koppla på din kollega i er verksamhet.

Priser för att anlita en Kollega

Kollega heltid 35 000 kr 
Kollega 50 procent 20 000 kr 
Kollega 1 dag per vecka 9 000 kr
Kollega per timme 350 kr

Priser exklusive mervärdesskatt

Skriv upp dig för att bli kontaktad av oss